Zekerheid voor een waardig afscheid

  • Roos in water
  • Bergweide
  • Narcissen
  • Paarden in ochtendmist
  • Bloeiende klaproos

Handgemaakte kristalglas urnen

Vanuit onze liefde voor handgemaakte producten hebben wij een collectie samengesteld van handgemaakte urnen (ornamenten). In samenwerking met een aantal (glas)kunstenaars uit verschillende landen worden de mooiste urnen gecreëerd. De urnen zijn van duurzaam glaskristal en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze bijzondere en duurzame handgemaakte urnen worden vervaardigd bij De Eeuwige Roos. Uitvaartverzorging Reebergen heeft een unieke samenwerking met De Eeuwige Roos.

De as-gedenkornamenten zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding en authenticiteit. Alle urnen zijn met de hand vervaardigd. Dat maakt elk urn uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze as-gedenkornamenten naadloos op aan.

Wij bieden een ruime keuze in diverse modellen, kleurschakeringen en formaten. Het assortiment bestaat uit 3 verschillende collecties van hand gemaakte urnen van kristalglas: Memorie-line, Premium a-line en de Elements-line.

Uitvaartverzorging Reebergen heeft een uitgebreide collectie in haar bezit en kan u hierin adviseren.


Urn van kristalglas
Glazen urn
Kristalglazen urn
Urn van glas

Urn van kristalglas
Sierlijke glazen urn
Urn van glas
Kristal glas urn

Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek? Bel dan 0317 - 42 00 27 of 06 - 46 07 82 12. Wij staan u graag te woord.

Uitvaartverzorging Reebergen… zekerheid voor een waardig afscheid